Sannheten om ADHD -medisinering og dens konsekvenser

Har du diskutert behandling av barnet ditt med ADHD -medisiner? Over hele Nord -Amerika lengter hver av foreldrene som har en ungdom med hyperaktivitetsproblem med hensyn til mangel på noe som kan føre til likevekt i barnets liv. Hvis du tenker på det igjen, eller hvis du faktisk har en ungdom på ADHD -medisiner, har du noen virkelig viktige problemer å ta en titt på. Oversikten over tilfeldige effekter som er relatert til den mest kjente ADHD -medisinen, kan være veldig alarmerende å vurdere. I ADHD -forskning i løpet av de siste par årene, er alvoret i langdistanse sjanser også å bli en bekymring. Det er forskjellige valgfrie medisiner som har blitt brukt effektivt, i en slik grad at de viser seg å bli enda bredere brukt hver dag. Disse normale behandlingsalternativene er vist å være utrolig beskyttede og levedyktige, uten fare for tilfeldige effekter, i motsetning til deres medisinepartnere. I denne artikkelen tar vi en titt på tre av de mest godkjente ADHD -medisinene og de relaterte tilfeldige effektene som følger med dem.

Hva med å begynne med Concerta. Concertas dynamiske fiksering er metylfenidat. Tilfeldige effekter sett med dette kan inneholde ting som ugunstig mottagelige svar, spasmer, angst, ekspansjon i puls, kvalme, oppstøt og psykose (sinnsflyging eller merkelig resonnement). Motsatte symptomer på Concerta kan inneholde magesmerter, migrene, redusert trang og rastløshet. kjop-lyrica-75-mg-150-mg-300-mg-uten-resept-i-norge/

Ritalin er en av de berømte ADHD -medisinene. Søvnmangel og bekymring er kjent for å være den mest kjente av tilfeldige effekter knyttet til denne medisinen. Det er imidlertid andre også. Motsatte tilfeldige effekter kan omfatte, men er ikke begrenset til: migrene, døsighet, hjertebank, tretthet, angina, kardiovaskulær arytmi (merkelig hjerterytme), endringer i hjerterytme og sirkulasjonsstamme, vektreduksjon og magesmerter.

Den tredje av den berømte ADHD -medisinen vi skal undersøke er Strattera. Denne resepten kan forårsake noen veldig ekte ugunstig mottakelige reaksjoner som inkluderer ekspanderende eller elveblest. Gjennomgangen av mer normale tilfeldige effekter er: kvalme eller potensielt heving, treghet, nedgang i sult, temperamentsvingninger, ustabilitet, mageforstyrrelser og vektreduksjon.

ADHD -forskning fortsetter også i langdistanseeffekter. Med tanke på en del av de ytterligere alarmerende funnene, fortsetter et stadig økende antall foresatte å se etter valg for å behandle barna sine. Selv om noen få spesialister kan avsløre for deg at farene er ubetydelige, skjønner jeg ikke at jeg helt vil stole på det lenger. Ikke på grunn av ondskap, men de vet kanskje ikke om spesifikke ting som da Health Canada trakk visse ADHD -medisiner ut av markedet i en periode i lys av det faktum at forskjellige ungdommer i USA hadde sparket bøtta mens de hadde brukt disse spesifikke medisinene. Eller på den annen side kanskje de ikke er oppmerksom på situasjonen der en 14 år gammel gutt gikk videre i kjølvannet av å ha tatt Ritalin i svært lang tid. Mulig de ikke innså at det kardiovaskulære sammenbruddet som lillemann hadde, ble forårsaket av den dynamiske fikseringen av medisinen. Kanskje de ikke er klar over de 186 pasientene til ungdommer som ble regnskapsført til FDA Medwatch -programmet et sted i intervallet 1990 og 2000 som tok metylfenidat. De har ganske enkelt ikke peiling på disse realitetene for å rapportere dem til deg.

Dette er i det hele tatt virkelige tenkelige utfall. Alarmerende, ekte tenkelige utfall. Selvfølgelig trenger vi som helhet bare det beste for barna våre, og vi trenger dem til å leve et godt nytt liv, men til hvilken pris? Positivt hvis vi kan hjelpe dem og ikke skade deres velvære, ville de befinne seg i en ideell situasjon. Heldigvis finnes det for tiden forskjellige vanlige behandlingsalternativer enn vanlige resepter. Tre av de mer kjente medisinene er homøopatiske kurer, kostholdskontroll og behandling. Kanskje hoveddelene i normal behandling er at det ikke er noen fare underforstått. Homøopatiske kurer, for eksempel, har vist seg å være like effektive når det gjelder ADHD som vanlige legen anbefalte legemidler, men det er ingen tilfeldige effekter. Ingen. De er fullstendig beskyttet. Det er i tillegg ingen trukket virkninger å stresse over. Så du kan behandle barnet ditt tilstrekkelig, men sikkert.

Det er viktig i disse dager å være utstyrt med litt informasjon før du drar til spesialistkontoret. ADHD -medisinering er ofte det viktigste legen din vil anbefale for å behandle barnet ditt. Å innse at du har valg kan her og der være en stor del av kampen. Barnet ditt bør ikke utsettes for fare, siden det er enkelt og raskt å godkjenne disse ekte steinfast medisinene

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *